Miben segíthetünk?

Enyhített feltételekkel keresi bérlőjét a felújított Budai úti önkormányzati lakás

Enyhített feltételekkel keresi bérlőjét a felújított Budai úti önkormányzati lakás
2022. július 18.

A pályázati határidő lejárt, a kiírás hatályát vesztette. 

Lehetőség nyílik ismét – a Képviselő-testület múlt pénteki döntése nyomán – elnyerni annak a Budai úti lakásnak a bérleti jogát, amelyet nemrégiben újított fel az Önkormányzat. A korábban beérkezett pályázatok közül egy sem felelt meg a kiírásban foglaltaknak, ugyanis egyik jelentkező sem tudott öt év állandó lakcímet igazolni.  

Ennek fényében módosult a pályázati kiírás, eszerint már azok is jelentkezhetnek, akik legalább három éve rendelkeznek állandó pilisvörösvári lakcímmel vagy tartózkodási hellyel. A korábban már közzétett kritériumok nem változnak, beleértve a bérleti díj havi 100 ezer forintos minimál összegét.

A pályázat beadásának határideje: 2022. augusztus 30. 10:00

A lakás megtekinthető: augusztus 2-án 15:30 és 16:00 között.  

A pályázattal kapcsolatban minden fontos információt – például a jelentkezés feltételeiről, annak módjáról – megtalálnak lejjebb görgetve, a mellékelt pályázati kiírásban. A csatolt dokumentumok között található továbbá a pályázati jelentkezési lap, illetve az ugyancsak kitöltendő nyilatkozat.

Mint ismert, az Önkormányzat nemrégiben felújította két ingatlanát, a fenti Budai úti lakást, valamint egy másikat az Arany János utcában. Mindkettőt erősen leromlott állapotban vette át a város, majd ezután korszerűsítették a víz-és elektromos hálózatot, nyílászárókat cseréltek, burkoltak, festettek. A renoválást teljes egészében a Városgazda Kft. végezte. A felújított ingatlanról készült képeket megnézheti a mellékelt galériára kattintva. 

A Budai út 10/a. fszt. 2. címen lévő lakás 39 négyzetméteres, komfortos, egy szobából, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll, a fűtését elektromos fűtőpanelek biztosítják.

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []