Miben segíthetünk?

Vízi akadálypálya, lángos és felhőtlen játék várta Balatonon a pilisvörösvári gyerekeket

Vízi akadálypálya, lángos és felhőtlen játék várta Balatonon a pilisvörösvári gyerekeket
2022. július 19.

Balatoni élménynapra indult idén is 34 gyerek a Hivatal udvaráról kedd reggel. A kisebbek és a nagyobbak egyaránt nagyon várták már a kirándulást, az úticél ezúttal Balatonalmádi AquaFun Parkja volt. Az időjárás is kedvezett a programnak, a csapatot igazi strandidő várta.

A gyerekeket szinte egész nap ki sem lehetett „robbantani” a vízből, élvezték a hatalmas felfújható vízi akadálypályáját, csúszkáltak, ugráltak, játszottak. Ha pedig Balaton, akkor lángos, a csapat a strandon ebédelt és üdítőzött. A busz 16 óra körül indult vissza Pilisvörösvárra. 

A város szociálisan rászoruló gyermekei a „Csobbanj Velünk” program keretében utaztak el a „magyar tengerhez”, az UBM Trade Zrt. és az Önkormányzat támogatásával. Az oda-és visszaút, illetve a kikapcsolódás költségét, valamint az animátorokat és a helyszíni étkezést a cégcsoport állja, az Önkormányzat pedig a Főzőkonyha által készített szendvicseket, valamint gyümölcsöt és vizet biztosított az útra, emellett három kísérőt. Velük tartott az UBM cégcsoport egyik képviselője is.

A Csobbanj Velünk kezdeményezés egyébként 17 Pest megyei település 300 gyermeke számára teszi lehetővé az egész napos kikapcsolódást a fent említett víziparkok egyikében, az UBM támogatásával.  

Tavaly ilyenkor ugyancsak 34 pilisvörösvári gyermek indult útnak, akkor Alsóörsre, hogy eltöltsenek egy élménydús napot a vízparton. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []