Miben segíthetünk?

Egyeztetést kezdeményeztek a városvezetők a pontos szemétszállítás érdekében

Egyeztetést kezdeményeztek a városvezetők a pontos szemétszállítás érdekében
2022. szeptember 20.

Egyeztetést kezdeményezett a városvezetés a Depónia Nonprofit Kft.-vel, mivel július elejétől kezdődően egyre gyakrabban tapasztalták, hogy csúszik a szállítás, elsősorban a szelektív hulladékot érintően. Ezzel kapcsolatban több lakossági jelzés is érkezett az elmúlt hetekben, hónapokban.

A megbeszélés célja az volt, hogy tisztázzák az okokat és megoldást találjanak, megelőzve ezzel, olyan problémák komoly merüljenek fel, mint a korábbi, 2020 tavaszán leváltott szolgáltató esetében. A tárgyalóasztalnál a cég képviselői arról tájékoztatták városunk vezetőit, hogy a munkaerőhiány miatt adódtak nehézségeik, de az alaplétszámot azóta már tudják biztosítani. Mindemellett továbbra is keresnek kollégákat – rakodót és gépkocsivezetőt –, hogy az esetleges megbetegedések, szabadságok, vagy egyéb tervezett, vagy éppen váratlan helyzetek esetén is álljon rendelkezésre annyi munkatárs, hogy gördülékenyen el tudják látni a vállalt feladatokat. Hozzátették továbbá, hogy ennek érdeklében munkaerőkölcsönző céget is váltottak.

A városvezetés ezután is figyelemmel kíséri, miképpen alakul a szolgáltatás minősége a közeljövőben, és a lakosság visszajelzéseit is várják.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []