Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár a környéke a legélhetőbb Budapest után egy friss elemzés szerint

Pilisvörösvár a környéke a legélhetőbb Budapest után egy friss elemzés szerint
2022. szeptember 30.

Továbbra is Budapest a legélhetőbb Magyarországon a Takarék Jelzálogbank elemzése szerint, amely a következő szempontokat vette figyelembe: oktatás, egészségügy, kultúra, bűnözés, munkaerőpiac, vásárlási lehetőségek, valamint a lakóingatlanok megfizethetősége. A vizsgálat szerint hazánk legélhetőbb járásai északnyugaton, illetve délkeleten helyezkednek el, ezek közül kiemelkedik Budapest és környéke, valamint a megyeszékhelyek többsége.

A lista élén Pilisvörösvár és környéke, valamint Veszprém és környéke követi fővárosunkat. Budapest száz pontjához képest Pilisvörösvári 61,8, a Veszprémi járás 58 pontot ért el. Az első tízben ezúttal is ott található Debrecen és környéke, a bólyi járás, a mórahalmi majd az érdi, a kisbéri, a pécsváradi járás, végül Tata és környéke.

A vg.hu-n megjelent összegzésből kiderül, hogy városunk rajta van a legbiztonságosabbak listáján Mórahalom, illetve Szarvas és környéke mellett. A legalacsonyabb élhetőségi pontszámok egyébként jórészt Északkelet-Magyarország járásait jellemzik.

A teljes cikket elolvashatják a linkre kattintva. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []