Miben segíthetünk?

Újabb babacsomagot adtak át ünnepélyes keretek között a Városházán.

Újabb babacsomagot adtak át ünnepélyes keretek között a Városházán.
2023. február 7.

Újabb babacsomagot adtak át ünnepélyes keretek között ma délelőtt a Városházán. A városvezetők és a gyógyszertárak ügyvezetői ez alkalommal Hirsch Mirabell Katalint és szüleit köszöntötték. Nagy öröm, hogy a szülők ez alkalommal magát az ünnepeltet is elhozták az átadásra, aki a szerencsés 225. vörösvári kisbabaként kaphatta meg az ajándékcsomagot. Mirabell a második gyermek a családban, akit testvére Annabell is nagyon várt már. A gyönyörű kisbaba mindenkit elvarázsolt a Hivatalban.

A csomagot ez alkalommal Strack Bernadett alpolgármester, Dr. Magyar Katalin a Vízöntő Patika Kft. ügyvezetője, és Dr. Filáné Dr. Pap Franciska a Sikari Patika Bt. ügyvezetője nyújtotta át az édesanyának Hirschné Lieber Nikolettnek és az édesapának Hirsch Miklósnak.

A városvezetés 2020. tavaszán indította el a vörösvári újszülötteknek szóló hozzájárulást a két helyi gyógyszertárral összefogásban. Az akció keretében a családok tízezer forintos önkormányzati támogatást és minőségi babaápolási termékeket tartalmazó csomagot vehetnek át. 225. babaként Mirabell és szülei a csomag mellett vörösvári motívumokkal díszített babaruhát, vörösvári kifestőt és bögrét is kaphattak, valamint egy foltvarró technikával készített szépséges terítőt is a Cérna Rézik felajánlásának köszönhetően.

Szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Mirabellnek és egész családjának!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []