Miben segíthetünk?

Átadták a 250. babacsomagot a Városházán

Átadták a 250. babacsomagot a Városházán
2023. április 15.

Átadták a 250. babacsomagot szerda délután a Városházán. A polgármester és a gyógyszertárak ügyvezetői ez alkalommal Harmat Villőt és szüleit köszöntötték. Nagy öröm, hogy a szülők ez alkalommal is elhozták az újszülött kislányt az átadásra. Villő harmadikként érkezett a családba két óvodás fiútestvérét követően.

A csomagot ez alkalommal Fetter Ádám polgármester, Dr. Magyar Katalin a Vízöntő Patika Kft. ügyvezetője, és Dr. Filáné Dr. Pap Franciska a Sikari Patika Bt. ügyvezetője nyújtotta át az édesanyának Harmat-Lakatos Rékának és az édesapának Harmat Ádámnak.

A városvezetés 2020. tavaszán indította el a vörösvári újszülötteknek szóló hozzájárulást a két helyi gyógyszertárral összefogásban. Az akció keretében a családok minőségi babaápolási termékeket tartalmazó csomagot valamint ez év márciusától tízezer forintról 15.000 forintra emelt önkormányzati támogatást vehetnek át. Minden szerencsés 25. babát pedig külön köszöntenek a Városházán és a csomag mellett vörösvári motívumokkal díszített babaruhát, vörösvári kifestőt, zsírkrétát és bögrét is kapnak, valamint egy foltvarró technikával készített szépséges takarót is a Cérna Rézik felajánlásának köszönhetően.

Szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Villőnek és egész családjának!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []