Miben segíthetünk?

Városvezetői látogatás az önkormányzati táborban

Városvezetői látogatás az önkormányzati táborban
2023. június 20.

A korábbi évek hagyományait folytatva idén is tábort szervez az Önkormányzat megbízásából a Művészetek Háza a vörösvári nehezebb körülmények között élő gyerekek számára. A résztvevők ez alkalommal a nyári vakáció első hetét tölthetik el a helyszínt biztosító Rosenhof Lovardában. A táborban Strack Bernadett alpolgármester, Lehrer Anita képviselő és Bakos László a TEVÖ elnöke tett látogatást az első két napon. A vezetők nem érkeztek üres kézzel, meglepetést is vittek a gyerekeknek. 

A szervezők számos izgalmas programmal készültek a táborozóknak az egy hét alatt, így kézműves, kreatív, sport, foglalkozásokkal, interaktív készségfejlesztő játékokkal, lovaskocsikázással, állatsimogatóval és még sok más izgalmas elfoglaltsággal.

„Nagyon örülök, hogy idén is sikerült megrendeznünk az önkormányzati nyári tábort! A gyerekeknek próbáltunk egy élménygazdag, felhőtlen hetet biztosítani, hiszen számukra a táborozás nem a nyár természetes velejárója, hanem egy különleges, egyszeri lehetőség. A tábor ez alkalommal is széles összefogással valósult meg. A pilisvörösváriak ismét bebizonyították, hogy együtt, összefogással jó dolgokat tudunk tenni. Nagyon köszönöm minden támogatónak, közreműködőnek a hozzájárulását a tábor megvalósításához! – mondta Strack Bernadett alpolgármester.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []