Miben segíthetünk?

70 év felettiek karácsonyi utalványának – befejeződött a kézbesítés, több mint 1600-an átvették már

70 év felettiek karácsonyi utalványának – befejeződött a kézbesítés, több mint 1600-an átvették már
2023. november 24.

Lezárult a 70 év felettiek karácsonyi utalványának kézbesítése. A Hivatal munkatársai november 9-én kezdték a borítékok kiszállítását, és egészen e hét közepéig járták a címeket. Eddig több mint 1600-an vették át a 7500 forint értékű ajándékot, volt, aki saját otthonában, és olyan is, aki a Hivatalban. Akit nem találtak otthon kollégáink, ott értesítést hagytak.


Az utalványokat egy karácsonyi képeslap kíséretében kapták, illetve kapják meg azok, akik 2023. december 31-éig betöltik a 70. életévüket és Pilisvörösváron bejelentett lakóhellyel rendelkeznek. Idén tovább emelkedett az utalvány értéke: most – ahogy fentebb írtuk – 7500 forint értékben tartalmaz kuponokat a boríték.
Az ajándékot idén december 18-ig, jövőre pedig január 4. és január 31. között van lehetőségük elhozni a Polgármesteri Hivatalból (Pilisvörösvár, Fő tér 1. földszint 4.) hétfőtől csütörtökig, 8 órától 15 óráig. Az utalványt elvihetik személyesen vagy meghatalmazott útján. A meghatalmazás nyomtatvány a www.pilisvorosvar.hu honlapról is letölthető. Ennek a papírnak abban az esetben is szükséges a bemutatása, ha házastárs veszi át a borítékot vagy más olyan személy, akivel a címzett egy háztartásban él.


Ne feledjék: 2023. december 19. és 2024. január 3. között a Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt zárva tart, az anyakönyvi ügyeleti idő alatt az utalványok átadására nincs lehetőség.
 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []