Miben segíthetünk?

Átadták a háromszázadik babacsomagot a Városházán

Átadták a háromszázadik babacsomagot a Városházán
2024. január 24.

A kerek sorszám birtokosa Szikszai Lara, aki 300. vörösvári babaként köszöntöttek szerdán délután a Városházán. Az ünnepélyes eseményen Lara családja is részt vett, a szülők Szikszai Péter és Szikszai Bogár Bianka, valamint a büszke nagyobb testvér Marcell is.
A csomagot Fetter Ádám polgármester, Strack Bernadett alpolgármester, valamint Dr. Magyar Katalin a Vízöntő Patika Kft. ügyvezetője, és Dr. Filáné Dr. Pap Franciska a Sikari Patika Bt. ügyvezetője nyújtotta át a családnak. A városvezetés 2020. tavaszán indította el a vörösvári újszülötteknek szóló hozzájárulást a két helyi gyógyszertárral összefogásban.
Az akció keretében a családok minőségi babaápolási termékeket tartalmazó csomagot, valamint pénzbeli támogatást vehetnek át.
Minden szerencsés 25. baba külön köszöntésben is részesül a Városházán, és a csomag mellett vörösvári motívumokkal díszített babaruhát, vörösvári kifestőt, zsírkrétát, matricákat és bögrét is kap, valamint egy foltvarró technikával készített szépséges takarót és egy kedves állatfigurát a Cérna Rézik felajánlásának köszönhetően.
Szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Larának és egész családjának!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []