Miben segíthetünk?

„Nagyon hálás vagyok minden családnak a bizalomért, hogy engem választottak a gyermekeik orvosának”

„Nagyon hálás vagyok minden családnak a bizalomért, hogy engem választottak a gyermekeik orvosának”
2024. február 1.

Ahogy azt már tudják, Dr. Kelemen Ilona szerdán fogadta utoljára a pilisvörösvári gyerekeket városunk háziorvosaként. A doktornő több tíz éven át gyógyította körzete betegeit, rendelése utolsó napjaiban sokan érkeztek virággal, kisebb meglepetésekkel, hogy megköszönjék munkáját. Arra kértük őt, ossza meg velünk a gondolatait nyugdíjba vonulása alkalmából.

„Szeretnék a nyugdíjba vonulás alkalmából néhány gondolatot megosztani a szülőkkel, akik bizalommal hozták gyermekeiket hozzám, a munkatársaimmal, akik segítettek az orvosi tevékenységemben.

Az életem nagyobb részét a gyermekgyógyászati munka tette ki, amiben sok örömöt találtam, és ez feledtette a sok izgalmat és fáradságot. Most már úgy érzem, egy kicsit a saját életemre is figyelnem kell, ezért döntöttem úgy, hogy abba hagyom a gyermekorvosi tevékenységemet. 

Nem tudom eléggé megköszönni azt a sok kedves búcsúszót és ölelést, amit kaptam a szülőktől.

Nagyon hálás vagyok minden családnak a bizalomért, hogy engem választottak a gyermekeik orvosának. Sok szülő még az én paciensem volt, akik aztán hozzám hozták a gyermekeiket. Ezzel nekem a legnagyobb örömet szerezték. Nagyon köszönöm.

Nem tudtam volna eredményesen gyógyítani, ha nincs egy olyan asszisztens mellettem, mint Regina. Az ő lelkiismeretes, és odaadó munkája elengedhetetlen volt. Hálás vagyok neki ezért.  Nagyon köszönöm a védőnőknek is, Ilikének, Melindának, Emőkének, Katinak hogy egy szuper teamben tudtunk dolgozni, Az ő tudásuk, tapasztalatuk, emberiességük nagy segítség volt. 

Kívánok jó egészséget mindenkinek, hiszen ez a legfontosabb az életben."

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []