Miben segíthetünk?

Rajzpályázatot hirdet a DMRV Zrt. a víz világnapja alkalmából

Rajzpályázatot hirdet a DMRV Zrt. a víz világnapja alkalmából
2024. február 27.

 A Duna Menti Regionális Vízművek Zrt. a víz világnapja alkalmából alkotópályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére.
A 2024. évi víz világnap mottója a " Víz a békéért", erre fókuszál a DMRV is pályázatában.
A víz békét teremthet, de konfliktusok forrása is lehet. Világszerte több mint három milliárd ember függ az országhatárokat átlépő víztől. Az éghajlatváltozás hatásaihoz való alkalmazkodás és a Föld népességének növekedése szükségessé teszi az országokon belüli illetve az országok közötti összefogást a víz védelme és megőrzése érdekében.
A gyerekek feladata, hogy pályázatukban mutassák be, ők mit tudnak tenni a takarékos vízfelhasználásért! Mik azok a tevékenységek, amelyek lakókörnyezetükben elősegítik a víz megőrzését.
Milyen ötleteik, javaslataik vannak a többieknek, a felnőtteknek.
Az alkotások bármely technikával készülhetnek, (szabadkézi rajz, festmény, akvarell, montázs, kollázs stb. vagy ezek kombinációja), maximum A/3-as méretben. A pályamunkákon kérjük, feltüntetni az alkotó/alkotók nevét, címét, életkorát, illetve iskola nevét és címét.
A beérkező pályamunkákat, a DMRV munkatársaiból álló zsűri előválogatása után, a társaság Facebook oldalán közzéteszik, ahol a nagyközönség szavazatai alapján alakul ki a végső sorrend.
A pályamunkák közül a legjobb 10-et jutalmazzuk!
A beérkezett rajzokból kiállítást rendeznek a DMRV telephelyein, valamint megjelentetik honlapunkon és Facebook oldalunkon is.
Az alkotások beküldési határideje: 2024. március 18.
Postacím: DMRV Zrt., 2601 Vác, Pf. 96.
A pályázatról bővebb felvilágosítás kérhető a 06-20 474-0312-es telefonszámon Tóth Péter PR és kommunikációs referenstől.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []