Miben segíthetünk?

Idén is görbültek a botok a gyerekek horgászversenyén

Idén is görbültek a botok a gyerekek horgászversenyén
2024. szeptember 24.
Ebben az esztendőben sem maradhatott el a Pilisvörösvári Horgász Egyesület hagyományos gyermek horgászversenye, amelyre ismét augusztus 20-án, a Kacsa-tavon került sor. Ezúttal két kategóriában nevezhettek a fiatalok aszerint, hogy 2015 előtt vagy után születtek.

A verseny napján mindkét csoportban 12-12 fő nevezett és húzta ki az előre kijelölt helyek egyikét jelző számot. A gyerekek a horgászegyesülettől etetőanyagot, a pecázáshoz szükséges csontkukacot, valamint üdítőt és egy csokit is kaptak. A megmérettetés reggel nyolckor vette kezdetét és délelőtt tizenegy óráig tartott. A fiatalabbak között Schreck Benett bizonyult a legügyesebbnek a maga 127 darab halával, őt követte Nagy Dorina 61, illetve Györe Vince 53 pikkelyessel. A másik kategóriában Nagy Dominik diadalmaskodott 120 kifogott hallal. A második és harmadik helyen holtverseny alakult ki Szabó Laura és Faragó Erik között, akik mindketten 108 halat merítettek ki.

Az eredményhirdetés után a parton a gasztronómiáé lett a főszerep. A pecások a gyerekeknek főtt kukoricával és dinnyével kedveskedtek, míg a felnőtteknél a hagyományos halászléfőző verseny eredményhirdetésére került sor. A háromtagú zsűri idén a Kertbarátok halászlevét találta a legfinomabbnak, de a többi csapat teljesítményére sem lehetett panasz, hiszen a horgászok 300 adag halászlevet osztottak ki az érdeklődők és a vendégek között. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []