Miben segíthetünk?

Már a 350. babacsomagot adták át a Városházán

Már a 350. babacsomagot adták át a Városházán
2024. szeptember 26.

Újabb babacsomagot adtak át ünnepélyes keretek között szerdán délután a Városházán. Ez alkalommal Kovács Bíbort köszöntötték, aki a szerencsés 350. vörösvári kisbabaként kaphatta meg az ajándékcsomagot. Az ünnepélyes köszöntésre a büszke szülők - Kovács Edvin és Mirk Szimóna – hozták az újszülött kisbabát.

A csomagot Fetter Ádám polgármester, valamint a Vízöntő és a Sikari patika képviseletében Dr. Filáné Dr. Pap Franciska nyújtotta át a családnak. A városvezetés 2020. tavaszán indította el a vörösvári újszülötteknek szóló hozzájárulást a két helyi gyógyszertárral összefogásban.

Az akció keretében a családok 2024. január elsejétől emelt támogatást: 13.200 forint értékű minőségi babaápolási termékeket tartalmazó csomagot, valamint 20.000 forintos önkormányzati hozzájárulást vehetnek át. Minden szerencsés 25. babát pedig külön köszöntenek a Városházán, és a csomag mellett vörösvári motívumokkal díszített babaruhát, vörösvári kifestőt, zsírkrétát, matricákat, memóriakártyát és bögrét is kapnak, valamint egy foltvarró technikával készített szépséges takarót és egy textil állatkát is a Cérna Rézik felajánlásának köszönhetően.

Szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Bírornak és egész családjának!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []