Miben segíthetünk?

Megjelent a Vörösvári Újság

Megjelent a Vörösvári Újság
2021. június 26.
A digitális lapszám már olvasható. Pilisvörösvár applikáció/Vörösvári újság, illetve az alábbi linken letölthető ill. online lapozgatható. A nyomtatott újságot a regisztrált címekre június 28. és július 2. között kézbesítik, emellett a városi könyvtárban is elérhető lesz.

Kedves Olvasók!

E havi számunk összeállításánál a legnagyobb örömet az okozta, hogy már több olyan rendezvényről, eseményről beszámolhatunk Önöknek, amelyeken végre bárki jelen lehetett. Ilyen volt az erdei kápolna búcsúja, a hősök napja és a májusfabontás, melyre városunk iskolásai és óvodásai is újra műsorral készültek, a fát pedig a heimatwerkes legények döntötték le.

A polgármesteri interjúból kiderül, hogyan állnak a járdaépítési tervek, és hogy kik részesülnek idén a Réthy Zoltán-díjban. Még lehet javaslatot tenni arra, hogy ki/kik kapják 2021-ben városunk kitüntető címeit, ennek részleteiről a 9. oldalon olvashatnak.

Képviselőket bemutató sorozatunkban ezúttal Mátrahegyi Erzsébettel beszélgettünk, többek között kiderül az interjúból, miben hasonlít számára a képviselői és a civil munkája. Vallási eseményekből sem volt hiány az elmúlt egy hónapban, a pünkösdhétfői mise mellett képes összeállítást láthatnak az úrnapjáról, az elsőáldozásról és a bérmálkozásról.

Ahogy korábban már írtuk, az önkormányzat döntésének értelmében 2021-ben 10 szám jelenik a Vörösvári Újságból, így júliusban ne keressék postaládájukban, de az augusztusi számot a hónap vége felé már igen.

És még egy örömhír a végére: lesz Vörösvári Napok! A részletekről e havi számunk utolsó oldalán tájékozódhatnak, de a következő időszakban érdemes figyelni az ezzel kapcsolatos városi híradásokat.

Reméljük, ott is találkozunk! Addig is kívánok Önöknek a szerkesztőség tagjainak nevében szép nyarat és jó pihenést!

Palkovics Mária
felelős szerkesztő

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []