Miben segíthetünk?

Ajándékutalvány miatt csengetnek be hamarosan a város 70 év feletti lakóihoz

Ajándékutalvány miatt csengetnek be hamarosan a város 70 év feletti lakóihoz
2021. november 24.

A karácsony közeledtével az Önkormányzat idén is szeretne hozzájárulni a város 70 év feletti lakóinak ünnepek előtti készülődéséhez. Ebből az alkalomból egy szép vörösvári képeslap kíséretében 3.000 forint értékű ajándékutalványt kézbesít a Hivatal a korosztály minden tagja számára. A kupont csaknem kétezer pilisvörösvári kapja meg hamarosan. 

Az utalványra továbbra is azok jogosultak, akik bejelentett lakóhellyel rendelkeznek Pilisvörösváron legkésőbb 2021. október 31-i kezdettel, és már betöltötték, vagy december 31-ig betöltik a 70. évüket.  

A kézbesítés november 27-én kezdődik és december 20-ig tart, de aki szeretné, átveheti utalványát a Polgármesteri Hivatalban is. Ha a címzett nincs otthon, a kézbesítéssel megbízottak értesítőt hagynak arról, hogy az utalvány a Városházán  átvehető. 

A küldemények kézhezvétele 2022. január 3-tól január 31-ig lehetséges a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben bármikor. Az átvétel történhet személyesen vagy meghatalmazott útján, mindkét esetben személyi igazolvány felmutatásával. A meghatalmazás akkor is szükséges, ha a házastárs veszi át a kupont. Az ehhez szükséges nyomtatvány letölthethő a városi honlapról, emellett lejjebb görgetve is megtalálható.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy 2021. december 21. és 2021. december 31. között a Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt zárva tart, tehát ezen időtartam alatt az utalványokat nem tudják átvenni.

A kupont az előző évekhez hasonlóan – számos helyen elfogadják a környéken. Vásárolható vele karácsonyi ajándék vagy az ünnepi asztalra való étel, ital, sütés-főzési alapanyag. (Tehát például hideg- és melegétel, háztartási és vegyi áru, ruhanemű, sportszer, szépségápolási termékek és műszakik cikk is.)

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []