Miben segíthetünk?

Csaknem tizenkét órán át Pilisvörösvárt járta a Mikulás és kísérete

Csaknem tizenkét órán át Pilisvörösvárt járta a Mikulás és kísérete
2020. december 7.
A zenélő, kivilágított tűzoltóautó több, mint száz kilométert tett meg városon belül.

Pilisvörösvárt járta a Mikulás december 6-án. A Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal, a helyi önkéntes tűzoltók és a pilisvörösvári művészetek háza Facebookon közzétett közös felhívására válaszul több, mint hatszázan jelezték: szeretnék, hogy a piros ruhás az ő utcájukba is ellátogasson a zenélő, kivilágított tűzoltóautóval.

A pilisvörösvári önkéntes tűzoltók és a polgárőrök vasárnap reggel 8 órakor indultak el és egészen este fél 8-ig a városban autóztak. Több, mint száz kilométert tettek meg. A Mikulás meglepetéssel is készült, a gyerekek szaloncukrot kaptak. 

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület előre jelezte, hogy melyik napszakban melyik településrész felé veszik az irányt, de vasárnap napközben többször is bejelentkeztek, hogy minden érdeklődő nyomon tudja követni, merre járnak épp. 

„Reméljük sikerült szebbé és boldogabbá tenni a Mikulás napotokat ezzel a kis eseménnyel, ebben a helyzetben! Mi nagyon örülünk, hogy ezúttal azért kapcsoltuk fel fényeinket, hogy egy kis örömet hozzunk nektek azzal, hogy elhoztuk nektek a Mikulást!  Köszönjük a segítséget a Liget Polgárőrségnek! Reméljük jövőre már ismét a szertárban fogadhatunk benneteket a Mikulással! Boldog Mikulást mindenkinek!” – írták este. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []