Miben segíthetünk?

Gyári betanított munkásokat keresnek, szállással

Gyári betanított munkásokat keresnek, szállással
2021. augusztus 10.
Tatabányai munkavégzésre keresnek hölgyeket és urakat.

Mindegyik munkához:

  • ingyen szállás
  • útiköltség-térítés

Jelentkezés 20/216-3067

Részletek:

TATABÁNYAI MUNKALEHETŐSÉGEK! VÁLASSZON ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!
Mindkét munkánál:
Megérkezéskor mindenkit autóval viszünk a vasútállomásról vagy buszpályaudvarról az irodába, ahol egy egyszerű tesztírás történik. Sikeres teszt estén elhelyezik a szálláson.
Munkabér előleg 5 ledolgozott nap után, hetente kérhető, útiköltség térítés van, a törvény által előírt 86%-ban.
Szállások Tatabánya belvárosában, 2 szobás tömblakásokban, tehát nem tömegszállásokon.
Amelyik munka érdekli, annak számát kérem küldje a 06-20-216-30-67-es számra és hívni fogom!

TATABÁNYA
Autólégzsákok belső szerkezetét gyártó gyárba keresünk 8 órás, 3 műszakos, 6+2-es folyamatos műszakrendbe betanított munkára hölgyeket és férfiakat egyaránt. Könnyű fizikai munka. A 8 órás munkaidőbe szünetek vannak, de dohányozni nem lehet!
KIZÁRÓ OK: kezeletlen magas vérnyomás, színtévesztés. Nyugdíjasok és megváltozott munkaképességűek sajnos nem jelentkezhetnek!
Nettó fizetés: 200-220 ezer forint, ami túlóra nélkül biztos meg van, ezen felül cafaterai jár, valamint van túlóra lehetőség.
Érkezés minden héten hétfőn 12.00 óráig.

TATABÁNYA
Tisztítószereket és higiéniaia termékeket /Vanish, Harpic, Calgon, Air Wick, Finish vagy Weet/ csomagoló gyárba keresünk 12 órás folyamatos műszakba betanított munkásokat. Hölgyek, férfiak egyaránt jelentkezhetnek. Könnyű fizikai munka, de a sokféle illatanyag miatt kellemetlen szagok előfordulhatnak a gyár területén.
KIZÁRÓ OK: kezeletlen magas vérnyomás, allergia, asztma. Nyugdíjasok és megváltozott munkaképességűek sajnos nem jelentkezhetnek!
Nettó fizetés: 190-210 ezer forint, ami túlóra nélkül biztos meg van, ezen felül cafatéira (25.000.-Ft/hó), + jelenléti bónusz, termelési bónusz 3 havonta és túlóra lehetőség van.

Érkezés minden héten kedden 12.00 óráig.

- - - - - 

Továbbra is fogadjuk a munkaadók álláshirdetéseit, melyeket ingyenesen jelentetünk meg az önkormányzat online felületein. Hirdetésleadás: allashirdetes@pilisvorosvar.hu címen

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []