Miben segíthetünk?

Adventi ablakok nyílnak Papiföldeken

Adventi ablakok nyílnak Papiföldeken
2022. december 1.

Szemet gyönyörködtető eseménysorozat veszi kezdetét Papiföldeken december elsején. A városrészben szentestéig minden nap egy-egy ablak „nyílik” valóságos adventi naptárként. Az ablakok, ajtók vagy kapuk hangulatos karácsonyi díszítést kapnak, melyek a kiszűrődő fények révén igazi ünnepre hangoló látványosságot nyújtanak.
A díszített és számmal ellátott ablakokat naponta keresni kell. Ehhez a szervezők térképet is biztosítanak, melyen bejelölnek egy körülhatárolt részt Papiföldeken, ahol az adott napi díszítés megtalálható. A sorra került ablakok innentől kezdve már nyitva is maradnak, tehát minden nap megcsodálhatóak. Az eseménysorozat kiváló közösségépítő, karácsonyi kezdeményezés.
A díszítéseket a város más részein élők megtekinthetik egész nap, de este a sötétben nyújtják majd a leszebb látványt. A kereséshez a térképet minden nap megosztjuk majd oldalunkon is, az ablakok fotóit pedig csokrokba gyűjtve.
A Szabadságligeten és más településeken is működő különleges karácsonyi ötlet helyi megvalósítása és szervezése Szauter-Császár Zsófia és Bruckner Kata nevéhez fűződik.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []