Miben segíthetünk?

A Görgey utcában folytatódnak a járdaépítési munkálatok

A Görgey utcában folytatódnak a járdaépítési munkálatok
2021. december 14.

A korábbi tájékoztatásokkal összhangban,Pilisvörösvár Város Önkormányzata hat belterületi utca mentén járdát épít illetve felújít.
A járdaépítés a Görgey utca Nagykovácsi utca és a Vörösvárbánya vasúti megállóhely közötti szakaszt ismagába foglalja.
A kivitelező ütemterve szerint a Görgey utca páros számozású oldalát érintő szakasz munkálatai várhatóan a január 3-i héten kezdődnek.
A járdák térkő burkolattal készülnek, hasonlóan a korábban megépült belterületi szakaszokhoz. Az új járda nyomvonalát az utca terepadottságai miatt jellemzően az út széléhez közel, egy padkasáv után építik ki, tehát az úttest szélétől a kivitelezés kb. 250 centiméter szélességű területet érint majd. A meglévő, jó állapotú térköves járdákat és kocsibeállókat nem érinti az építkezés!
Kérjük, hogy aki az út menti közterületre egynyári növényeket vagy kisebb cserjéket telepített, az a kivitelezés előtt - de legkésőbb január 3-ig -szíveskedjen az átültetésről gondoskodni.
A munkálatok indulása miatt  amegadott időpontot követően a belógó növényzet eltávolítását a Városgazda Kft.végzi el.
A kivitelezésről folyamatos tájékoztatást nyújtunk, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel az Önkormányzat hírcsatornáit (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar). Emellett a kivitelező is külön értesíti az érintett ingatlantulajdonosokat a munkaüteméről.


A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: Stone Dekor Kft., stonedekorkft@gmail.com - tel.: 06-70-756-5120
Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály: info@pilisvorosvar.hu - tel.: 06-30-816-2224
Önkormányzati képviselő: Spanberger Zsolt - 06-70-212-3478

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []