Miben segíthetünk?

Újabb lépés az elnyert 3,5 milliárdos forráskeret felhasználása felé

Újabb lépés az elnyert 3,5 milliárdos forráskeret felhasználása felé
2022. június 7.

Újabb lépéssel került közelebb városunk, hogy adott célokra lehívhassa a nemrégiben elnyert 3, 5 milliárd forintos támogatást. A forráskeret érvényesítésének egyik feltétele volt a Fenntartható Városfejlesztési Stratégia (FVS) és a TOP Plusz Városfejlesztési Programterv (TVP) elfogadása, amelyet meg is tett a Képviselő-testület május végén.

Az Integrált Városfejlesztési Stratégiával(ITS) összhangban, azzal párhuzamosan FVS készítése kapcsán is lefolytatta az Önkormányzat a szükséges partnerségi egyeztetéseket, vagyis mind a pilisvörösváriak, mind a hatóságok és civil szervezetek képviselőinek lehetőségük nyílt ötletelni, javaslataikkal, véleményükkel segíteni a folyamatot.

 Az FVS megléte tehát elengedhetetlen, és tekintettel arra, hogy már lehetőség van a pályázati forráskeret lehívására a már elfogadott stratégiával rendelkező településeknek, ezért javasolta Strack Bernadett alpolgármester az általa összeállított előterjesztésben az FVS-TVP stratégiai dokumentumok elfogadását és a már elkészített dokumentumok forrásának lehívásának megkezdését.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []