Miben segíthetünk?

Elkezdődik a járdaépítés a Táncsics és a Mátyás király utcában

Elkezdődik a járdaépítés a Táncsics és a Mátyás király utcában
2022. szeptember 7.

Új járdát és hét helyszínen forgalomlassító küszöböt alakít ki az Önkormányzat a Táncsics és a Mátyás király utcában. Az építést a szeptember 12-i héten -az időjárás függvényében - kezdi meg a kivitelezéssel megbízott vállalkozó a Táncsics utca Dózsa György utca felé eső részétől indulva. Az összesen 1.200 méter hosszúságú terület burkolása várhatóan október 31-ig készül el.

A járda az érintett utcák terepviszonyaihoz igazodva váltakozó oldalon épül majd meg a telekhatárok mellett, 150 cm-es szélességben térkő burkolattal.

A leendő gyalogút nyomvonalán néhány helyen terepmozgatásra is szükség lesz, ezért kérjük, hogy aki az út menti közterületre egynyári növényeket vagy kisebb cserjéket telepített, az a kivitelezés előtt szíveskedjen az átültetésükről gondoskodni.

A munkálatok során forgalmi korlátozásokra, útszűkületre, szakaszos útlezárásokra számíthatnak a közlekedők, így lehetőség szerint kérjük kerüljék a területet. A kivitelezésről, az aktuális korlátozásokról a város kommunikációs felületein (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar) adunk majd folyamatosan hírt, kérjük kövessék ezeket!

A beruházás megvalósítását a városvezetés az átmenő forgalom mérséklése, illetve a gyalogos közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében határozta el. A megoldást megelőzően több lakossági egyeztetést is tartott az Önkormányzat. A járda és az átkelők építésének költségét saját forrásból finanszírozza a város.

A járdaépítést szakaszosan végzi el a vállalkozó, az egyes építési részeket megelőzően felveszi a kapcsolatot az érintett lakókkal és tájékoztatást nyújt a kivitelezésről.

A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: NADI Építő és Szolgáltató Kft.

nadiepitokft@gmail.com

tel.: 06-20-299-7478

Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály

info@pilisvorosvar.hu –

tel.: 06-70-658-4188

A beruházásért felelős önkormányzati képviselő:

dr. Fetter Gábor - tel.: 06-70-638-8022

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []