Miben segíthetünk?

Újabb játszótér felújítása kezdődik

Újabb játszótér felújítása kezdődik
2023. november 14.

Újabb pilisvörösvári játszótér felújítása indul hamarosan: a Zrínyi utcába vonul a kivitelező. A Városgazda Kft. munkatársai várhatóan szerdán kezdik a bontást, a vállalkozó a tervek szerint már aznap lezárja a helyszínt.

A munkálatok miatt a játszóteret a következő hetekben nem lehet majd használni, kivéve – fokozott figyelem mellett – a sportpályát. Ezt a részt kizárólag a Zrínyi utca felől tudják majd megközelíteni. Legkorábban december első hetében nyithatják meg a területet, de az időpont sokban függ majd az időjárástól, hiszen az befolyásolhatja a haladás ütemét.

Míg tart a munka, ne menjenek a lezárt területre, emellett arra kérünk mindenkit, hogy ne parkoljanak a Hunyadi utca felőli résznél a zöldterületre, mert azzal akadályozzák a munkagépek bejutását, haladását. A helyszínen ezt bóják is jelzik majd.

Összesen öt játszótér újul meg, a beruházás október végén kezdődött a Görgey utcában a gumiburkolat, illetve a tengópálya kialakításával. Ott várhatóan december elején telepíti majd az új játékeszközöket a kivitelező.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []