Miben segíthetünk?

Már elérhető a 2023-as hulladéknaptár

Már elérhető a 2023-as hulladéknaptár
2022. december 16.

Már elérhető a Depónia Nonprofit Kft. 2023-as évre vonatkozó hulladéknaptára. A szolgáltató körzetenként tette közzé táblázatát, vagyis összesen hármat. A hulladékszállítás napjai nem változtak, de ha nem tudja pontosan, hogy az ön utcájából mikor viszik el a vegyes, a szelektív, a zöld-, illetve az üveghulladékot, a cég ügyfélszolgálatán kérhet tájékoztatást.

A Depónia az ügyfeleinek postai úton juttatja el ügyfeleihez a hulladéknaptárt a 2023-as „edényazonosító matricákkal” együtt. Utóbbiakat fel kell ragasztani a szemetes oldalára, máskülönben a szolgáltató február elsejétől nem gyűjti be annak tartalmát. Ingyenes szállításra jogosító zöldhulladék-matricákat is küldenek, összesen tizenhárom darabot. A cég ezzel kapcsolatban arra kér mindenkit, hogy azokat legfeljebb 110 literes áttetsző zsákra vagy maximum 50x70 centiméteres kötegre ragasszák fel és a gyűjtés napján helyezzék ki. A naptárban jelölt januári napokon szállítják el a karácsonyfákat, ehhez nem kell zökdhulladék-matricát felhasználniuk,.

Akinek szüksége lenne rá: zöldhulladék-matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható egyébként a Depónia ügyfélszolgálatain, továbbá a kijelölt helyeken vásárolhat.

Ha lomtalanítás miatt lenne szükségük a szolgáltatóra, előzetesen a 22/407-416 (3-as gomb) számon egyeztethetnek. Az igénybejelentést 2023. január 02. - szeptember 30. között tehetik meg.

A hulladéknaptárat megtekinheti galériánkban, vagy letöltheti pdf dokumentumként is. 

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []