Miben segíthetünk?

Változás az adóértesítők kiküldésében

Változás az adóértesítők kiküldésében
2022. szeptember 7.

Tájékoztatjuk Tisztelt Adózóinkat, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően, az idei évben a Polgármesteri Hivatal Adó Osztálya NEM KÜLD KI ISMÉTELT ÉRTESÍTŐKET és csekkeket a szeptemberben esedékes adófizetési kötelezettségekről.  Az adószámla kivonatokat, valamint az első és második félévre szóló csekkeket márciusban kapta meg minden adózó. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magánszemély kommunális adójában és a helyi iparűzési adóban a 2022. II. féléves fizetési határidő:

2022. szeptember 15.

Tájékoztatjuk, hogy az aktuális adószámla kivonatot az Elektronikus Önkormányzati Portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) ügyfélkapus bejelentkezést követően az arra jogosultak lekérdezhetik és ellenőrizhetik esedékes tartozásuk vagy túlfizetésük nagyságát. Fenti portálon elektronikus fizetést is teljesíthetnek az adózók. A sikeres bejelentkezést követően az „Adók, díjak, illetékek befizetése” kattintva megjelenik az Adók, díjak, illetékek befizetése felület.

Amennyiben a fizetési kötelezettségükkel vagy az adózással kapcsolatosan kérdéseik merülnének fel, vagy egyeztetni szeretnének, úgy munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. Ha fizetési nehézséget jelent a tartozás egy összegben történő megfizetése, úgy kérelmezhetnek részletfizetést vagy fizetési halasztást. Ennek részleteiről honlapunkon tájékozódhatnak.

A számlanyitásra nem kötelezett egyéni vállalkozóknak, illetve azoknak, akik a magánszemély kommunális adóját nem átutalás útján kívánják rendezni, továbbra is lehetőségük van csekket igényelni az ado@pilisvorosvar.hu e-mail címen, vagy a 06-26-330-233 telefonszámon (108, 109, 110, 111-es mellékek).

Köszönjük, hogy adófizetési kötelezettségük betartásával és adófizetéseikkel hozzájárulnak városunk fejlődéséhez.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []