Miben segíthetünk?

Árajánlat kérés útépítés műszaki ellenőri feladatainak ellátására

Árajánlat kérés útépítés műszaki ellenőri feladatainak ellátására
2023. október 31.

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt árajánlat készítésére útépítés műszaki ellenőri feladatainak ellátására.

Az Önkormányzat az Északi lakókörzet (Szent Erzsébet utca és Báthory utca közötti lakóterület) 5 utcájában 2023 tavaszán megépíttette a szilárd útburkolatot. Az útépítés a körzet további burkolatlan utcáiban folytatódna, a kivitelezési munkákra az Önkormányzat közbeszerzési eljárást indított. Eredményes közbeszerzés esetén a kivitelezés már 2023-ban kezdődhet, a szerződésben meghatározott határidő szerint viszont 2024. április végéig (5 hónapon belül) meg kell valósulnia az útépítéseknek.

A műszaki tartalomról általánosságban:

-          útépítési engedély mindegyik érintett utcára van;

-          a közbeszerzési kiírás tartalmaz opciós műszaki tartalmat, ami gyakorlatban az útszegély megépítését jelenti – az opció megvalósítása az ajánlatok alapján testületi döntés függvénye;

-          aszfalt burkolat készül egyoldali lejtéssel, alap változat szerint mart aszfaltos padkával (itt is épül néha szegély a vízelvezetés miatt), opciós változat szerint végig betonszegéllyel;

-          az aszfaltos út mentén a terv szerint kialakítandó csapadékvíz-elvezető rendszer (szikkasztóárkok, surrantók, átereszek, stb.) is megvalósul.

A tervezett helyszínek:

1.      Madarász Viktor utca – 760 fm hosszban kompletten szilárd útburkolat készül

2.      Réthy Zoltán utca – a Béke utca és a Báthory utca közötti szakasz, 160 fm hosszban

3.      Freiäcker utca – a Béke utca és a Báthory utca közötti szakasz, 160 fm hosszban

Jelen ajánlatkérés elsősorban a kivitelezés alatti műszaki ellenőri feladat ellátására irányul. Továbbá a műszaki ellenőr feladata lenne többek között a kb. heti rendszerességű kooperációs bejárásokon való részvétel, az ott elhangzottak dokumentálása, a munkaterület átadás-átvételi eljárásban részvétel, a teljesítésigazolások ellenjegyzése, e-naplós bejegyzések megtétele.

Ajánlatadó alvállalkozót is igénybe vehet.

A műszaki ellenőri tevékenység az elektronikus építési naplóban is dokumentálásra kerül.

 

Az ajánlatot kizárólag az ajanlat202@pilisvorosvar.hu email címre várjuk,

az ajánlatok beérkezési határideje 2023. november 07. kedd 10 óra.

A szerződéskötés várható határideje: 2023. november

Kérdés esetén a Műszaki Osztályon Metzgerné Krisztina kereshető a metzgerne.krisztina@pilisvorosvar.hu címen és a 30/816 2230 telefonszámon.

Jelen árajánlatkérés nem jelent kötelezettségvállalást. A benyújtott árajánlatok alapján az összességében legjobb árajánlatot nyilváníthatja nyertesnek az árajánlat-kérő. Az árajánlat-kérési eljárást bármikor eredménytelennek nyilváníthatja az árajánlatot kérő. Árajánlatkérőnek joga van tárgyalást kezdeményezni a legjobb árajánlatot adóval. Az árajánlatokat az Előkészítő és Bíráló Bizottság bontja. 

Pilisvörösvár, 2023. október 27.

Tisztelettel:
Dr. Fetter Ádám
polgármester

Az ajánlat készítéséhez szükséges mellékletek a fenti ügyintézőnél elkérhetők.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []