Miben segíthetünk?

Árajánlat kérés csapadékvíz elvezetéshez kapcsolódó feladatok elvégzésére

Árajánlat kérés csapadékvíz elvezetéshez kapcsolódó feladatok elvégzésére
2024. október 7.

Tisztelt Tervező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt, hogy az alábbiakban részletezett feladatokra szíveskedjen árajánlatát megadni:

1.    A Szent János utca és tavak közötti vízfolyás I. szakasz csatolt csapadékvízelvezetési terv aktualizálásával a befogadóba történő bevezetés módosításával. A csapadékvíz a csatolt terv szerint a meglévő jelenlegi becsatlakozáshoz kerül bevezetésre, ehelyett a Nagy-tó dél-nyugati sarkánál (a jelenlegi bevezetéstől balra, az időközben megépült futópálya és járda alatt) kerülne bevezetésre, azt a módosítást kell a terven átvezetni.

A becsatlakozással együtt meg kell tervezni a Nagy-tó gabion szerkezettel kialakítandó partvédelmét a csatolt helyszínrajzon 2. helyszín elnevezésű szakaszon.

Az egyesített engedélyezésre és kivitelezésre alkalmas tervek elkészítésének határideje a szerződéskötéstől számított 4 hónap, ettől rövídebb vállalási határidő az elbírálás során előnyt jelent.

A Nagy-tó-ra, mint befogadóra rendelkezünk vízjogi üzemeltetési engedéllyel.

A tervező feladatát képezi a közműegyeztetések lefolytatása, és a vízjogi létesítési engedély megszerzése.

A feladat részét képezi a tervre vonatkozóan a tervezői költségbecslés és az Építési Normagyűjteményi azonosítóval (kóddal) ellátott tételes költségvetés kiírás elkészítése.

2.    A TOP Plusz operatív program keretében tervezett csapadékvíz elvezetéssel kapcsolatos fejlesztések kapcsán kérjük a település Integrált Települési Vízgazdálkodási tervének elkészítését.

3.    A település meglévő Helyi Vízkár-elhárítási tervének jogszabály szerinti éves felülvizsgálatának elkészítése

Kérem, hogy az ajánlatban minden fentiekben meghatározott feladatra külön-külön adja meg ajánlatát, és az ajánlat tárgyának megfelelő melléklet ajánlattételi adatlapot is töltse ki. Kérem továbbá, hogy amennyiben a feladatok közül nem mindegyikre tud vállalkozni, akkor is adja meg ajánlatát arra vonatkozóan, amelyiknek elvégzését vállalni tudja.

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy az egyes feladatokra vonatkozó szerződést az arra a feladatra legkedvezőbb ajánlatot adó tervezővel kösse meg.    

Jelen árajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. A legjobb ajánlatot adóval vállalkozási szerződés megkötésére kerül sor. Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az összességében legjobb ajánlatot adóval tárgyalást kezdeményezzen az ajánlatról, vagy, hogy az ajánlatkérési eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

Kapcsolattartó: Váradi Zoltánné 06-30/816-2229

Az ajánlatok beérkezési határideje: 2024. október 10. 9 óra

„Az ajánlatokat az alábbi módon juttathatják el: e-mailen küldve, kizárólag az ajanlat237@pilisvorosvar.hu email címre.”

Érvénytelen az ajánlat, amennyiben:

a) azt az ajánlattételi határidő lejárta után nyújtották be;

b) az Ajánlattevő azonosító adatait és az értékelési szempontok szerinti vállalásait nem tartalmazza az ajánlat;

c) az ajánlattevő szervezet nem felel meg az összeférhetetlenségi követelményeknek és egyéb előírásoknak;

d) egyéb módon nem felel meg az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott feltételeknek;

e) lehetetlen vagy túlzottan magas, vagy alacsony mértékű, illetve kirívóan aránytalan kötelezettségvállalást tartalmaz;

f) azt az ajánlati kötöttség ellenére ajánlattevő visszavonta.

Pilisvörösvár, 2024. szeptember. 26.

                                                                  Tisztelettel:

                                                                                                   Dr. Fetter Ádám

                                                                                                     polgármester

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []