Miben segíthetünk?

Megkezdődnek az ingyenes szabadtéri futóedzések - összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat

Megkezdődnek az ingyenes szabadtéri futóedzések - összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat
2023. február 27.

Megkezdődnek az ingyenes szabadtéri futóedzések a város szervezésében. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat azoknak, akik szeretnének részt venni az első, február 28-i (keddi) tréningen Kreiszl Bogival. Kezdők, gyakorlott futók, fiatalok, idősek – mindenkit szeretettel várunk közelgő futóversenyünk apropóján. Szeretnénk megkönnyíteni a RedRunra való felkészülést, egyúttal kedvet ébreszteni mozgáshoz, lehetőséget adni a lakosságnak, hogy egészségesebbé, fittebbé váljanak.

  • Az edzés 18 órakor kezdődik, kérjük, hogy néhány perccel korábban érkezzetek
  • A találka helyszíne: a nagy parkolóval szemben a Nagy-tó mellett, az ivókútnál
  • Hozzatok magatokkal folyadékot, viseljetek kényelmes, sportolásra alkalmas ruházatot az időjárásnak megfelelően (készüljetek akár sállal, kesztyűvel). Érdemes kabátot is vinni, hiszen mozgás közben kimelegedhettek. Ha rendelkeztek okosórával, azt se hagyjátok otthon.
  • Az edzés időtartama a tervek szerint egy óra: bemelegítéssel, futóiskola gyakorlatokkal és a levezetéssel, nyújtással együtt. Edzőnk arra törekszik, hogy a résztvevők saját edzettségi szintjéhez igazítsa a feladatokat. Utána lehetőségetek nyílik beszélgetni, feltenni kérdéseiket.

Tíz héten át, keddenként készülhettek együtt Bogival, a kezdés időpontja a tervek szerint a továbbiakban is 18 óra. Az edzésekhez a következő hetekben bármikor csatlakozhatnak.

Létrehoztuk az esemény oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatást adunk majd a felkészülésről, megosztjuk a RedRunnal kapcsolatos információkat, képeket az edzésekről, lehetőségük nyílik kérdezni, tapasztalataikat megosztani és jelezni, ha részt vesznek az edzéseken.

Ha szeretnétek többet tudni a RedRunról, nevezni, látogassatok el a RedRun oldalára.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []