Miben segíthetünk?

Családi Egészségnap a Városi Könyvtárban

Családi Egészségnap  a Városi Könyvtárban
2022. június 28.

Ebben az évben új rendezvénysorozatot indított útjára az Önkormányzat, melynek fókuszában az egészség megőrzése, az egészséges életmód, a prevenció áll. Az évente négy alkalommal szervezett Egészségnap mindegyike más-más érdeklődési körű, korcsoportú látogatók számára nyújt ismereteket, hasznos információkat. A májusi esemény a 60 év feletti korosztálynak szólt, a most júliusi rendezvényen a családokat várják a szervezők, szeptemberben a népegészségügyi kampányhoz kapcsolódik, decemberben pedig a fogyatékkal élők világnapja alkalmából szervezik a rendezvényt.

A mostani, családoknak szóló június 2-i esemény a Városi Könyvtárban kap helyet, ahol érdekes előadásokat hallgathatnak a környezettudatosság fontosságáról, az egészséges táplálkozásról és arról, hogy a testi egészség megőrzése mellett a lelki jóllét is lényeges.
Emellett lesz zumba fitness, pilates, a gyerekeket a díjnyertes Troupe Tadam bohóccsoport tagjai szórakoztatják majd a gyereksarokban, bioalapanyagokból pedig közös főzés is tartanak.
A program különlegessége, hogy egy túra is kapcsolódik hozzá, a sportos családok a közeli Szénás hegyek szépségeit csodálhatják meg az Antónia-árok - Nagy-Szénás - Hosszú-árok útvonalon.

Várjuk tehát a családokat egy izgalmas nyári programon, ahol az egészségünk kerül majd fókuszban.
Bővebb információ itt.
 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []