Miben segíthetünk?

Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalnál

Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalnál
2023. június 14.

A Pilisvörösvári  Pogármesteri Hivatal idén is meghirdeti a nyári diákmunkaprogramot, melynek keretében hat fő számára irodai és  négy fő számára könnyű fizikai munkát tud ajánlani napi maximum 6 órában 2023. július 03. – augusztus 18. között.

A diákmunkára várjuk a Pilisvörösváron állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezését. A program célcsoportjába azok a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal. 16 évesnek az számít, aki a foglalkoztatáskor betöltötte a 16. életévét.

Munkabér: Havi munkabér – napi 6 óra és szakképzettséget nem igénylő munkakör esetében - bruttó 174.000 Ft/fő/hó, mely arányosan jár a munkavállalás időtartama szerint.  

Diákmunkára jelentkezés:

·         Fényképes önéletrajzzal (benne az eddigi munkatapasztalat és számítástechnikai ismeretek).

·         Kérjük azt is megadni, hogy a fent jelzett időszakon belül mikor és milyen időtartamban tudna jönni dolgozni, és milyen jellegű (irodai vagy könnyű fizikai) munkára jelentkezik.

Jelentkezés leadása: személyesen (Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal, Fő tér 1. Ügyfélszolgálat) vagy a hr@pilisvorosvar.hu e-mail címre küldve.

Jelentkezés határideje: 2023. június 19.

A jelentkezés elfogadásáról a jelentkezőket tájékoztatjuk, a munkavállalás dátumát, időtartamát   egyénileg egyeztetjük a jelentkezővel.

A munkavégzés előfeltétele, hogy a diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes, Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályánál (Budaörs, Nefelejcs u. 1-3.) kérje a nyilvántartásba vételét (regisztráció).

A regisztráláshoz szükséges dokumentumok: Személyes okmányok, érvényes diákigazolvány vagy az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás és bizonyítvány (megfelelő a befejezett tanulmányokról szóló bizonyítvány, ha az éppen aktuális még az iskolában van).

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérhető a 26-330-233/120. telefonszámon, vagy e-mailben: hr@pilisvorosvar.hu  címen.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []