Miben segíthetünk?

Értékes nyereményt zsebeltek be a pilisvörösvári óvodások

Értékes nyereményt zsebeltek be a pilisvörösvári óvodások
2024. október 15.
864 pályázó és 730 óvoda közül nyerte el a dm pályázatának fődíját a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Óvoda Gradus Tagóvodájának Maci, Nyuszi és Süni csoportja!


Idén 14. alkalommal hirdette meg a dm a Nap gyermekei programot, melynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára. A Magyar Rákellenes Liga 2024-ben ismét szakmai partnerként támogatta a programot és szakértelmével emelte a program hírnevét.


Az ovisok feladata az volt, hogy elkészítsék napvédelmi meséjük illusztrációját tetszőleges technikával, aminek segítségével játszva tanulhatják meg a helyes napvédelem alapjait. A szakmai zsűri egyhangú döntése által a legjobbnak ítélt pályázat a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Óvoda Gradus Tagóvodája Maci, Nyuszi és Süni csoport alkotása. Az illusztráció 2,5 méter hosszú „varázspapiruszra” készült, az óvoda saját verses meséjének címe: Erdei NAPkaland. Az illusztrációról 20 óvodás hangjátékával Youtube mesefilm is készült, amit az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=lQcXuPpOrv0


A díjátadón az nlc.hu forgatott, anyaguk itt tekintető meg.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []