Miben segíthetünk?

Ha szeretne tenni egészségéért, menjen el csütörtökön a Művészetek Házába

Ha szeretne tenni egészségéért, menjen el csütörtökön a Művészetek Házába
2022. április 6.

Ingyenes egészségnapot tart Pilisvörösvár Város Önkormányzata április 7-én a Művészetek Házában, az egészségügyi világnap alkalmából. A 17 órakor kezdődő eseményen egyebek mellett szűrővizsgálatokon vehetnek részt, prevenciós előadásokat hallgathatnak meg és egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos tanácsokat kaphatnak. Az 50 év felettieknek a Non-Stop Kulcs Gyógyszertár ajándékcsomaggal kedveskedik.

Az esemény háziasszonya Dr. Benda Judit táplálkozástudományi szakértő, aki nem csak beszél az egészséges táplálkozásról, meg is lehet kóstolni az ott készített ételeket a helyszínen. Továbbá részt vehetnek Dr. Nagy Viktor gyógyszerész és Dr. Buda-Minzat Réka pszichiáter előadásán is, illetve fellép csoportjával Hinsenkamp Anikó senior örömtánc-oktató. 

A tervezett program a következő:

17.00: dr. Nagy Viktor, gyógyszerész
17.20: dr. Buda-Minzat Réka, pszichiáter
17.30: dr. Benda Judit, táplálkozástudományi szakértő
18.15: Senior Örömtánc

Ingyenesen végeztethetnek vércukorszint ellenőrzést, vérnyomásmérést, véroxigénszint-mérést, emellett különböző pszichológiai tesztek is várják a résztvevőket.

Kövessék figyelemmel  a Művészetek Háza holnapját és Facebook-oldalát, ahol minden fontos információt megtalálnak a tervezett vörösvári programokról, eseményekről. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []