Miben segíthetünk?

Új autóval bővül a főzőkonyha járműparkja

Új autóval bővül a főzőkonyha járműparkja
2021. december 13.

A városvezetés nagyon fontosnak tartja, hogy az intézményekben tanuló gyerekek és a főzőkonyha szolgáltatásait igénybevevők asztalára ízletes és megfelelő minőségű ételek kerüljenek. Ennek érdekében az elmúlt években több beruházást is megvalósított már az Önkormányzat.


Ez alkalommal a konyha működési színvonalának és az ételek minőségének emelése érdekében egy korszerű hűtőautó vásárlását határozták el a képviselők. A beszerzésre azért van szükség, mert a jelenleg használt jármű állapota már nem teszi lehetővé a minőségi kiszállítást. A testületi határozat alapján egy két éve forgalomba helyezett Citroen Jumper L3H2 típusú járművet vásárol majd az Önkormányzat a célra.


A főzőkonyhán több beruházást is megvalósított az Önkormányzat az idén. Legutóbb novemberben nagy kapacitású ipari sütővel gyarapodott a pilisvörösvári főzőkonyha gépállománya. Előtte pedig februárban számoltunk be arról, hogy az Önkormányzat konyhai gépeket vásárolt. A beszerzések célja az volt, hogy nagyobb kapacitással, korszerűbb technológiákkal, változatosabb ételek készülhessenek.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []