Miben segíthetünk?

Két frissen felújított lakás bérlésére nyílik lehetősége a pilisvörösváriaknak

Két frissen felújított lakás bérlésére nyílik lehetősége a pilisvörösváriaknak
2022. május 4.

A pályázati határidő lejárt, a kiírás hatályát vesztette.

Az Önkormányzat ingatlanállományából két teljeskörűen felújított lakás bérlésére nyílik lehetőség hamarosan. Az ingatlanok Pilisvörösváron az Arany János utca 1/b. II/5. és Budai út 10/a. fszt. 2. címen találhatóak és mindkét lakás teljesen felújított. Az ingatlanokat erősen leromlott állapotban vette át az Önkormányzat a korábbi bérlőktől egy éve. A felújítás minden fázisát a Városgazda Kft. végezte és ennek eredményeképpen kerültek szép állapotba a lakások. Így javították, korszerűsítették a víz- és az elektromos hálózatot, nyílászárókat cseréltek, felújították a fürdőszobát, elvégezték a lakások burkolását, festését, valamint a konyha bútorozását is. Az ingatlanokat állapotuknak megfelelően így most piaci alapon adja ki a város, melyet az önkormányzat április 29-én módosított rendelete tesz lehetővé.

A lakások főbb paraméterei a következők:

Arany János utca 1/b. II/5. címen lévő lakás 74 m2-es, komfortos, három szobából, konyhából, kamrából, fürdőszobából és előszobából áll, a fűtését elektromos fűtőpanelek biztosítják, a minimális bérleti díja 145.000 ft/hó.

A Budai út 10/a. fszt. 2. címen lévő lakás 39 m2-es, komfortos, egy szobából, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll, a fűtését elektromos fűtőpanelek biztosítják, a minimális bérleti díj 100.000 Ft/hó.

A lakások megtekintésére a következő időpontokban biztosít lehetőséget az önkormányzat:

2022. május 18-án, szerdán:

- a Pilisvörösvár, Budai u. 10/a. fszt. 2. címen lévő lakás: 15:30-16:00 óráig

- a Pilisvörösvár, Arany J. u. 1/b. II/5. címen lévő lakás: 16:30-17:00 óráig

továbbá 2022. május 19-én, csütörtökön:

-a Pilisvörösvár, Budai u. 10/a. fszt. 2. címen lévő lakás: 8:00-8:30 óráig

-a Pilisvörösvár, Arany J. u. 1/b. II/5. címen lévő lakás: 9:00-9:30 óráig

A pályázat egyik feltétele, hogy csak olyan pilisvörösváriak jelentkezhetnek, akik legalább öt éve állandó lakhellyel rendelkeznek a városban és nincs lakástulajdonuk, haszonélvezeti joguk, valamint nincs köztartozásuk sem. Ezen túl, a kiírásban számos feltétel szerepel, melyek teljesülése alapvető követelménye a jelentkezésnek. Az előírások részletesen, teljes terjedelemben az alábbi dokumentumokban olvashatóak, kérjük ezeket vegyék figyelembe!

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. május 16-tól - 2022. június 13. 16:00 óráig.

 

 

 

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []