Miben segíthetünk?

Változás a rendszeres gyermekvédelmi ellátás kifizetésében

Változás a rendszeres gyermekvédelmi ellátás kifizetésében
2020. november 2.
A rendszeres gyermekvédelmi ellátás kifizetése 2020. november 1-től lakcímre történő postai utalással történik. A házipénztári kifizetés megszűnt.

Hirdetmény a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény és kiegészítő pénzbeli ellátás után járó pénzbeli támogatás kifizetéséről:

Tájékoztatjuk azokat a pilisvörösvári lakosokat, akiknek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre és kiegészítő pénzbeli ellátásra való jogosultsága 2020. november 1-én fennáll, a tárgyév november hónapjára tekintettel pénzbeli támogatásban, pótlékban részesülnek.

Felhívjuk a jogosultak figyelmét arra, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően a támogatás és a pótlék összegének kifizetése 2020. november 1-től lakcímre történő postai utalással történik. A házipénztári kifizetés megszűnt.

Továbbá tájékoztatjuk a jogosultakat arról, hogy rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetében a támogatás összege változatlanul 6.000 Ft gyermekenként, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő hátrányos helyzetű, vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermek esetében 6.500.-Ft gyermekenként, és a kiegészítő pénzbeli ellátás után járó pótlék összege pedig 8.400.-Ft gyermekenként.

Dr. Udvarhelyi István Gergely
jegyző

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []