Miben segíthetünk?

Szünetel az ügyfélfogadás, elmarad a közmeghallgatás

Szünetel az ügyfélfogadás, elmarad a közmeghallgatás
2020. november 6.
Kérjük a vörösvári polgárokat, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt fokozottan figyeljék és tartsák be a központi előírásokat annak érdekében, hogy a vírus terjedését megállíthassuk.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás az országosan elrendelt veszélyhelyzet miatt 2020. november 9-től szünetel. Munkatársaink továbbra is várják ügyfeleink jelzéseit, bejelentéseit a már ismert csatornákon, e-mailben az info@pilisvorosvar.hu címen, postai úton, a Pilisvörösvár Applikáción, vagy 06-26-330-233 telefonszámon, illetve a Polgármesteri Hivatal főbejáratánál elhelyezett postaládában is leadhatóak a beadványok.

Tájékoztatjuk továbbá a pilisvörösvári polgárokat arról is, hogy a november 26. napjára tervezett közmeghallgatás – miután testületi ülés megtartását veszélyhelyzetben a jogszabály nem teszi lehetővé – elmarad. Az Önkormányzathoz beérkező lakossági kérdések feltételére a már ismertetett csatornákon keresztül bármikor van lehetőség, ezekre a Hivatal határidőben válaszolni fog.

Kérjük a vörösvári polgárokat, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt fokozottan figyeljék és tartsák be a központi előírásokat annak érdekében, hogy a vírus terjedését megállíthassuk. Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Dr. Fetter Ádám
Pilisvörösvár polgármestere

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []