Miben segíthetünk?

Garázs kiadó

Garázs kiadó
2024. szeptember 12.
Pilisvörösvár Város Önkormányzata az önkormányzati lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó szabályokról szóló 8/1997. (VI.30.) önkormányzati rendelet 20. §-a alapján bérbeadásra meghirdeti az alábbi helyiséget.

Cím: Arany János u. 1/a. épület mellett lévő 3-as számú garázs.
Minimál ár: 20.000 forint/hó.
A garázs műszaki jellemzői: Egybeállásos betonelemekből álló, zárható mobilgarázs, kifestett állapotban. Közüzemi szolgáltatás nincs.

Tudnivalók a bérbeadással kapcsolatban:

 ♦ Pályázati feltételek: Bármely természetes vagy jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság pályázhat.

♦  A pályázatot kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázat során ajánlatot tett egyik ajánlattevővel se kössön szerződést, ily módon a pályázatot – akár indoklás nélkül is – eredménytelennek minősítse.

♦  A garázs bérleti jogát az szerzi meg, aki a pályázati kiírás feltételeinek megfelel, és a minimálárhoz képest a legmagasabb bérleti díjat ajánlja meg a garázsra.

♦  Amennyiben azonos összeggel kerül benyújtásra több pályázat, és azok ajánlata a legkedvezőbb, akkor a Képviselő-testület felhatalmazásával az Előkészítő és Bíráló Bizottság előtt írásban újbóli ajánlatot tehetnek az azonos ajánlatot adók mindaddig, amíg nem lesz egy kedvező ajánlat.

♦ Az ajánlati árnál alacsonyabb összegű ajánlat érvénytelen.

♦  Az első pályázó visszalépése esetén az önkormányzat nem köt szerződést a második legjobb ajánlatot adó pályázóval, hanem új pályázatot ír ki.

♦ A pályázatot zárt borítékban kell benyújtani.

Pályázati nyomtatvány ingyenes, átvehető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában.

A garázs bérletére vonatkozó ajánlatot 2024. október 10. (csütörtök) 10 óráig kell eljuttatni az Önkormányzathoz postai úton, vagy zárt borítékban a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati irodájában elhelyezett urnába lehet bedobni.

(Postacím: 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.)

A borítékra rá kell írni:

„ Pályázat a Pilisvörösvár, Arany J. u. 1/a. épület mellett lévő 3-as számú garázs bérbevételére”

A zárt borítékra a jeligén kívül semmi egyéb, a pályázó azonosítására alkalmas szöveg nem írható rá!

A lezárt borítékokat és a zárt e-mail fiókra érkező pályázatokat kizárólag az Előkészítő és Bíráló Bizottság bonthatja fel.

A pályázatok nyilvános felbontására a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében 2024. október 10. 11,00 órakor kerül sor.

A bontás eredményéről minden pályázót írásban értesítünk az Előkészítő és Bíráló Bizottság döntését követően.

A pályázat érvénytelenné nyilvánítása:

A Kiíró eredménytelenné nyilvánítja a pályázati eljárást, ha a pályázati eljárás során nem nyújtottak be érvényes pályázatot.

A pályázó a pályázatát a pályázati eljárás bármely szakaszában írásban tett nyilatkozatával visszavonhatja.

A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy érvényes pályázat mellett is visszavonja az adott lakásra kiírt pályázatot, és egyik ajánlattevővel sem köt szerződést.

A bérleti jogviszonnyal kapcsolatos további jogokat és kötelezettségeket a Lakástörvény, a Ptk., továbbá az önkormányzati lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó szabályokról szóló 8/1997. (VI. 30.) önkormányzati rendelet tartalmazza.

Az Önkormányzat, mint adatkezelő kezeli az Ön által rendelkezésre bocsátott adatát abból a célból, hogy a nyertes pályázóval szerződést tudjon kötni. Az adatkezelés ideje: a pályázat lezárása. A kezelt adatok köre: kizárólag a pályázathoz, illetve a szerződés megkötéséhez szükséges adatok. Az adatkezelés jogalapja: GDPR Rendelet 6. cikk (1) bek. b) pontja.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []